2011. november 28., hétfő

Karácsonyi pályázat...?

Ismét hihetetlenül gyorsan elrepült egy év, és a karácsony itt ül a küszöbünkön. Tavaly nagyon szép történeteket küldtetek az akkori pályázatra, ezért arra gondoltam, idén is megkérdezem Tőletek, lenne-e kedvetek írni pár szép, az ünnep ihlette történetet?
Nem is kell feltétlenül pályázatnak lennie, ez attól is függne, hány mű érkezne. Ha egyszerűen csak néhány fenyőillatú, hólepte, mézeskalácsos történet összegyűlne, azt hiszem, annak mindannyian örülnénk, és segítene egy kis ünnepi hangulatot lopni a szívünkbe :)
Szóval akinek kedve/ihlete/energiája/ideje van, írjon, annyit megígérhetek, hogy ide feltétlenül kiteszem, és valami jutalmat is kap - na jó, igazából még nem tudom, mit, de van egy pár ötletem ;)
Aztán ha gondoljátok, hirdethetünk nyertest/nyerteseket is, vagy szavazás alapján, vagy zsűrizünk.
Várom a jelentkezőket, érdeklődőket! :)

2 megjegyzés:

  1. Kedves Freya!
    Jó ötletnek tartom az örömzenélés mintájára akár az "örömírást" is, hogy tét nélkül, nem egymással versengve, hanem - ha úgy tetszik - talán egyfajta ajándékként írjunk valamit, az ünnepre-hangolódás jegyében. Ha időm engedi - és remélem, hogy meg tudom oldani - szívesen felajánlok egy novellát itt, mindannyiunknak:-D
    Katarina

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, Katarina!
    Bízom benne, hogy lesz időd alkotni, és olvashatunk Tőled egy szép karácsonyi novellát :)

    VálaszTörlés