2018. január 23., kedd

Kedves Olvasóim!

Ezzel a bejegyzéssel szeretnék a segítségére lenni az eligazodásban azoknak, akik először járnak az oldalon. Itt alapvetően három, nagyjából összefonódó, de külön-külön is olvasható történetet találtok, amelyek a kitalált Pire szigetén játszódnak. Annyit kell tudni a szigetről, hogy Skócia nyugati partjainál található, nehezen megközelíthető, picike és csodálatosan idilli hely.

A Pire-i krónikák első részében, a Floraliában, hősnőnk, a szigetért rajongó Flora leveleiből ismerhetitek meg ezt a varázslatos helyet, ahol éppen egy filmet forgatnak, Flora kedvenc színészével, Dennisszel a főszerepben. Ez az ő egymásra találásuknak a története.

A második történetben, A sziget foglyában Joley, a sikertelen zenész kényszerűségből érkezik a szigetre, amelyet mindig is gyűlölt. Úgy érzi, élete kudarcba fulladt, és képtelen kikászálódni a gödörből. Mígnem egy nap rájön, hogy tinédzserkori rajongásának tárgya, Nick szintén Pire-t választotta, hogy elbújjon a világ elől. Az ő történetük Joley palackba zárt üzeneteiből bontakozik ki.

Jelenleg pedig a harmadik történetnél járunk, az Illúziónál. Itt a hősnő Belle, egy elkényeztetett, gazdag lány, aki bizonyítani szeretne, hogy nem az a haszontalan semmirekellő, akinek az anyja tartja, ezért a nyarat mindentől és mindenkitől távol, Pire-on tölti. Arra azonban nem számít, hogy egy szinte lakhatatlanná vált házba kell költöznie. Azonban Belle vállalja a kihívást, nekilát a ház felújításának, és közben felkelti az érdeklődését a helyi boltos fia, JJ, aki körül meglehetősen sok a rejtély.

Nos, ezt a három történetet tudom ajánlani nektek. A sziget lakói és az előző történetek szereplői gyakran felbukkannak, de mint mondtam, ettől még nem muszáj mindent szép sorban olvasni. Reményeim szerint nagyon szórakoztató kikapcsolódásra számíthattok ezekkel a romantikus olvasnivalókkal.

Az oldalon emellett találtok még jó pár novellát, amelyeket az évek során különböző pályázatokra, vagy csak úgy írtam.

Végül szeretnélek megkérni benneteket, hogy mondjátok el a véleményeteket arról, amit olvastok, hagyjatok kommentet, és ha tetszett, ajánljátok az oldalt ismerőseiteknek! Köszönöm :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése